نحوه انجام کار: با خیال راحت یک حساب iCloud را از دستگاه Mac یا iOS خود پاک کنید

Tiffany Garrett

Screen Shot 2013-07-12 ساعت 11.50.50 صبح

نحوه قرار دادن iphone se در حالت بازیابی

این اولین ورودی در ستون جدید و هفتگی چگونگی رفتن است. برای اطلاع از نحوه جدید ، هر شنبه دوباره بررسی کنید:

اولاً ، قبل از شروع کار و بحث در مورد نحوه پاک کردن ایمن حساب iCloud ، باید در مورد سناریوهای مختلف بحث کنیم که چرا ممکن است لازم باشد حساب iCloud خود را از دستگاه های خود حذف کنید.



  1. اگر از همان Apple ID به عنوان یکی از اعضای خانواده برای iCloud استفاده می کنید ، چندین نتیجه مختلف می تواند ناشی از این باشد. شانس این است که محتوای شما ادغام شده و همه اطلاعات شخصی شما با هم مخلوط شده است. شما هر دو از ناپدید شدن مخاطبین خود ناامید می شوید زیرا هر کدام آنها را پاک کرده و دوباره اضافه می کنید و iCloud تغییرات را به هردوی شما وارد می کند. همچنین ممکن است تماس های iMessages و FaceTime یکدیگر را دریافت کنید. یا یکی از شما از ویژگی ها و مزایای iCloud استفاده می کند و از آنها لذت می برد در حالی که دیگری ویژگی هایی مانند Backup to iCloud و Find my Device را از دست نمی دهد.
  2. آدرس ایمیل مرتبط با Apple ID که برای iCloud استفاده می کنید دیگر یک آدرس ایمیل فعال و معتبر نیست. در این صورت ، شما باید آدرس ایمیل مرتبط با Apple ID خود را تغییر دهید ، که در مقاله هفته آینده در مورد آن بحث خواهم کرد.

در دستگاه iOS ، به برنامه تنظیمات بروید و به پایین پیمایش کنید تا اینکه iCloud را مشاهده کنید. برای پاک کردن حساب iCloud از دستگاه ، فقط دکمه بزرگ 'حذف حساب' قرمز را فشار دهید. برای انجام این کار در Mac ، به سیستم تنظیمات برگزیده رفته و iCloud را انتخاب کنید ، دکمه 'خروج از سیستم' را فشار دهید

عکس 2

وقتی دکمه 'حذف حساب' را در دستگاه iOS فشار دهید یا دکمه 'خروج از سیستم' را در Mac فشار دهید ، هشدارهای زیر یکسان خواهند بود. لطفاً از هشدارها نترسید.

عکس 3

اولین هشدار ،

اگر حساب خود را حذف کنید ، همه عکسها و اسناد Photo Stream ذخیره شده در iCloud از این iPad پاک می شوند.

مهم است که توجه داشته باشید Photo Photo جریان است ناهمسان از عکسهای موجود در کتابخانه یا Camera Roll شما. Photo Stream یک ویژگی است که با استفاده از iCloud هر عکسی را که می گیرید به همه دستگاه های خود منتقل می کند ، جایی که برای مدت سی روز در آن باقی می ماند.

قبل از ادامه ، باید بفهمید Photo Stream را روشن کرده اید یا نه. اگر در قسمت تنظیمات iCloud شما می گوید Photo Stream خاموش است ، می توانید بخشی از این هشدار را نادیده بگیرید. با این حال ، اگر در زیر تنظیمات iCloud می گوید Photo Stream روشن است ، روی آن ضربه بزنید تا ببینید نوع Photo Stream روشن است. بعضی از افراد هم جریان عکس شخصی و هم جریان عکس اشتراکی خود را روشن کرده اند. دیگران فقط یکی یا دیگری را روشن کرده اند. در این صورت ، شما باید بررسی کنید که آیا عکس های جریان عکس در دوربین رول شما ذخیره شده اند یا خیر. همیشه ایمن بودن و بررسی مجدد بهتر از تأسف است. اگر لازم است قبل از ادامه این موارد را بررسی کنید ، دکمه لغو را فشار دهید.

در دستگاه iOS ، از تنظیمات خارج شوید و برنامه Photos را باز کنید. در آیفون یا iPod در پایین نوار سیاه دکمه ای با عنوان 'آلبوم ها' و دیگری با عنوان 'جریان عکس' وجود دارد. در آلبوم ها Camera Roll را پیدا خواهید کرد. روی یک iPad ، در بالا ، در نوار سیاه دکمه ای وجود دارد که روی آن می گوید Camera Roll و Photo Stream. Camera Roll تصویری است که شما در آن دستگاه ذخیره کرده اید. آنهایی که برای همیشه روی دستگاه هستند ، مگر اینکه آنها را با دست پاک کنید. از طریق آن نگاه کنید. سپس از طریق Photo Stream و جریان عکس های مشترک خود جستجو کنید. اینها به طور دائمی روی دستگاه شما نیستند. اگر عکس هایی که می خواهید نگه دارید در Camera Roll شما باشد ، عالی است! با این حال ، اگر تصاویر موجود در Photo Stream و Shared Photo Stream روی دستگاه شما نیستند و می خواهید آنها به طور دایمی در دستگاه شما ذخیره شوند ، می توانید با کلیک روی دکمه Share (تصویر دارای یک مربع که دارای فلش است) آنها را در دستگاه خود ذخیره کنید. اشاره به بیرون کشیدن سمت راست). از اینجا می توانید انتخاب کنید که پنج عکس همزمان ارسال شود ، یا هر تعداد که می خواهید در Camera Roll ذخیره کنید. اکنون که از داشتن همه تصاویر خود راضی هستید ، اجازه دهید به قسمت بعدی برویم.

نحوه اتصال متون به mac

بخش دیگر هشدار گفت ،

… اسناد ذخیره شده در iCloud از این iPad پاک خواهد شد.

برای دیدن اینکه چه نوع اسنادی در iCloud ذخیره شده است ، دکمه لغو را فشار دهید و گزینه 'Documents and Data' را انتخاب کنید. اگر از iWork برای اسناد خود استفاده می کنید ، این به شما نشان می دهد که اسناد شما در iCloud ذخیره شده است و می توانید آنها را برای خود ایمیل ارسال کرده یا از طریق iTunes به رایانه منتقل کنید. بسیاری از بازی ها نیز داده ها را تحت این عنوان ذخیره می کنند. وقتی بازی ها موارد را در iCloud ذخیره می کنند ، معمولاً مواردی مانند تاریخچه بازی ، سطح شما ، آمار شما و غیره است.

اگر با حذف آن فایل ها از دستگاه خود مشکلی ندارید ، سعی کنید دوباره iCloud را در تنظیمات حذف کنید. اینجاست که می تواند براساس شرایط شما پیچیده باشد.

عکس 4

اکنون از مخاطبین ، تقویم ها ، یادآوری ها و داده های سافاری شما سال می شود. این ممکن است بسته به اینکه در چه وضعیتی هستید متفاوت باشد.

سناریو 1: هیچ یک از اطلاعات شخصی متعلق به شما نیست و در عوض متعلق به اعضای خانواده شماست حذف از iPad من را انتخاب کنید. با این کار ، تمام مخاطبین ، تقویم ها ، یادآوری ها و داده های Safari ذخیره شده در iPad پاک می شود ، به شما این امکان را می دهد که با یک صفحه تمیز شروع به کار کنید و بتوانید حساب جدید iCloud خود را ایجاد کنید. توجه داشته باشید که با این کار همه داده ها برای همیشه پاک نمی شوند. مخاطبین ، تقویم و سایر اطلاعات هنوز در آن حساب iCloud ذخیره می شوند. اگر بخواهید دوباره به آن حساب وارد شوید ، همان داده ها دوباره در دسترس شما قرار می گیرد.

سناریو 2: مخلوطی از اطلاعات شخصی بین شما و اعضای خانواده اگر Keep را روی iPad من انتخاب کنید ، تمام مخاطبین ، تقویم ها ، یادآوری ها و داده های Safari خود را در iPad خواهید داشت. سپس می توانید حساب iCloud خود را ایجاد کنید. هنگام انجام این کار ، می توانید تمام داده ها را در iCloud ادغام کنید. حذف مخاطبین و تقویم ها اگر این کار را روی دستگاه iOS انجام دهید ، کار بسیار طاقت فرسا و طاقت فرسایی است. اگر مخاطب ها و تقویم ها را از طریق iCloud.com یا Mac موجود در برنامه ها حذف کنید ، انتخاب اطلاعاتی که می خواهید حذف کنید و فشار دادن کلید حذف صفحه کلید است.

پس از پاک شدن حساب اصلی iCloud از طریق دستگاه ، با ضربه زدن روی «دریافت شناسه رایگان اپل» ، می توانید یک حساب جدید iCloud ایجاد کنید.

تصویر

پس از ایجاد حساب iCloud ، می توانید از آن حساب با iMessage و FaceTime استفاده کنید. در تنظیمات ، روی پیامها ضربه بزنید. سپس بر روی Send & Receive کلیک کنید. اگر همچنان Apple ID قدیمی ذکر شده را مشاهده کردید ، فقط دکمه 'خروج از سیستم' را فشار دهید. از اینجا ، فقط Apple ID جدید خود را وارد کنید و وارد سیستم شوید. این روند را در تنظیمات FaceTime تکرار کنید و کارتان تمام شد!

برنامه تلویزیون طیف برای تلویزیون سیب

FTC: ما از پیوندهای وابسته خودکار با درآمد کسب می کنیم. بیشتر.