نحوه انجام کار: با خیال راحت یک حساب iCloud را از دستگاه Mac یا iOS خود حذف یا تغییر دهید

Tiffany Garrett

عکس صفحه 2014-06-15 07.28.50

نحوه تنظیم مجدد کارخانه هوای iPad

اولاً ، قبل از شروع و بحث در مورد نحوه پاک کردن یا تغییر ایمن حساب iCloud ، باید در مورد سناریوهای مختلف بحث کنیم که چرا ممکن است لازم باشد حساب iCloud خود را از دستگاه خود حذف یا تغییر دهید.

  1. اگر از همان Apple ID به عنوان یکی از اعضای خانواده برای iCloud استفاده می کنید ، ممکن است مخاطبین ، تقویم ها و سایر مطالب شما ادغام شوند ، یا ممکن است تماس های iMessages و FaceTime یکدیگر را دریافت کنید. اگر ترجیح می دهید داده های خود را جدا نگه دارید ، این وضعیت ایده آل نیست.
  2. آدرس ایمیل مرتبط با Apple ID که برای iCloud استفاده می کنید دیگر یک آدرس ایمیل فعال و معتبر نیست. در این صورت ، شما نیاز خواهید داشت آدرس ایمیل مرتبط با Apple ID خود را تغییر دهید .

برای شروع ایجاد تغییرات لازم در حساب خود در دستگاه iOS ، وارد برنامه تنظیمات شوید و پایین بروید تا وقتی iCloud را مشاهده کردید. برای حذف حساب iCloud از دستگاه ، فقط 'حذف حساب' را فشار دهید. برای انجام این کار در Mac ، به سیستم تنظیمات برگزیده رفته و iCloud را انتخاب کنید ، سپس دکمه 'خروج از سیستم' را فشار دهید.



2014-06-15 07.51.57

وقتی دکمه 'حذف حساب' را در دستگاه iOS فشار دهید یا دکمه 'خروج از سیستم' را در Mac فشار دهید ، هشدارهای زیر یکسان خواهند بود.

2014-06-15 07.54.12

اولین هشدار:

اگر حساب خود را حذف کنید ، تمام اسناد و عکس های Photo Stream ذخیره شده در iCloud از این iPad پاک می شوند.

برای دیدن اینکه چه نوع اسنادی در iCloud ذخیره شده است ، دکمه لغو را فشار دهید و گزینه 'Documents and Data' را انتخاب کنید. اگر از iWork برای اسناد خود استفاده می کنید ، این به شما نشان می دهد که اسناد شما در iCloud ذخیره شده است و می توانید آنها را برای خود ایمیل ارسال کرده یا از طریق iTunes به رایانه منتقل کنید. بسیاری از بازی ها نیز داده ها را تحت این عنوان ذخیره می کنند. وقتی بازی ها داده ها را در iCloud ذخیره می کنند ، معمولاً مواردی مانند سابقه بازی ، سطح شما ، آمار شما و غیره است.

در قسمت دیگر هشدار آمده است:

… عکس های جریان عکس ذخیره شده در iCloud از این iPad پاک می شوند.

مهم است که توجه داشته باشید Photo Photo جریان است ناهمسان از عکسهای موجود در کتابخانه یا Camera Roll شما. Photo Stream یک ویژگی است که با استفاده از iCloud هر عکسی را که می گیرید به همه دستگاه های خود منتقل می کنید ، جایی که آنها برای مدت سی روز در آنجا می مانند.

قبل از ادامه ، باید بفهمید Photo Stream را روشن کرده اید یا نه. اگر در قسمت تنظیمات iCloud شما می گوید Photo Stream خاموش است ، می توانید بخشی از این هشدار را نادیده بگیرید. با این حال ، اگر می گوید Photo Stream روشن است ، روی آن ضربه بزنید تا ببینید نوع Photo Stream روشن است.

بعضی از افراد هم جریان عکس شخصی و هم جریان عکس اشتراکی خود را روشن کرده اند. دیگران فقط یکی یا دیگری را روشن کرده اند. در این صورت ، شما باید بررسی کنید که آیا عکس های جریان عکس در دوربین رول شما ذخیره شده اند یا خیر. همیشه ایمن بودن و بررسی مجدد بهتر از تأسف است. اگر لازم است قبل از ادامه این موارد را بررسی کنید ، دکمه لغو را فشار دهید.

در دستگاه iOS ، از تنظیمات خارج شوید و برنامه Photos را باز کنید. در پایین نوار سفید یک دکمه با عنوان 'آلبوم ها' و دیگری با عنوان 'به اشتراک گذاشته شده' وجود دارد. در آلبوم ها Camera Roll ، هر آلبومی که ایجاد کرده اید و تصاویر جریان عکس خود را پیدا خواهید کرد. در Shared عکسهای Photo Stream را که با دیگران به اشتراک گذاشته اید یا عکسهایی که دیگران با شما به اشتراک گذاشته اند مشاهده خواهید کرد. Camera Roll تصویری است که شما در آن دستگاه ذخیره کرده اید. این موارد برای همیشه در دستگاه ذخیره می شوند ، مگر اینکه آنها را با دست پاک کنید. به آنها نگاه کنید ، سپس به جریان عکس و جریان عکسهای مشترک خود نگاه کنید.

آلبوم های جریان عکس هستند نه برای همیشه در دستگاه شما ذخیره می شود. اگر عکس هایی که می خواهید نگه دارید در Camera Roll شما باشد ، عالی است! با این حال ، اگر تصاویر موجود در Photo Stream و Shared Photo Stream روی دستگاه شما نیست و می خواهید برای همیشه در دستگاه شما ذخیره شوند ، می توانید با ضربه زدن روی دکمه Share (تصویر با مربع که فلش به سمت بالا دارد) آنها را ذخیره کنید . از اینجا می توانید انتخاب کنید که پنج عکس بصورت همزمان ارسال شود ، یا هر تعداد که می خواهید در Camera Roll ذخیره کنید. اکنون که از داشتن همه تصاویر خود راضی هستید ، بیایید سعی کنیم دوباره iCloud را در تنظیمات حذف کنیم.

2014-06-15 08.11.47

پس از تأیید آماده بودن برای حذف جریان های عکس iCloud ، از شما در مورد مخاطبین ، تقویم ها ، یادآوری ها و داده های Safari سال می شود. پاسخ صحیح در اینجا بسته به شرایط شما می تواند متفاوت باشد.

سناریو 1: هیچ یک از اطلاعات شخصی متعلق به شما نیست و در عوض به خانواده شما تعلق دارد اعضا حذف از iPad من را انتخاب کنید. با این کار تمام مخاطبین ، تقویم ها ، یادآوری ها ، و داده های Safari ذخیره شده در iPad پاک می شود ، به شما این امکان را می دهد که با یک صفحه تمیز شروع کنید و حساب جدید iCloud خود را ایجاد کنید. توجه داشته باشید که با این کار همه داده ها برای همیشه پاک نمی شوند. مخاطبین ، تقویم و سایر اطلاعات هنوز در آن حساب iCloud ذخیره می شوند. اگر بخواهید دوباره به آن حساب وارد شوید ، همان داده ها دوباره در دسترس شما قرار می گیرد.

سناریو 2: مخلوطی از اطلاعات شخصی بین شما و اعضای خانواده تان اگر Keep را روی iPad من انتخاب کنید ، تمام مخاطبین ، تقویم ها ، یادآوری ها و داده های Safari را که در حال حاضر روی iPad هستند نگه دارید. سپس می توانید حساب iCloud خود را ایجاد کنید. هنگام انجام این کار ، می توانید تمام داده ها را در iCloud ادغام کنید. اگر این کار را روی دستگاه iOS انجام دهید ، حذف مخاطبین و تقویم ها کار بسیار طاقت فرسا و طاقت فرسایی خواهد بود. اگر مخاطبین و تقویم ها را از iCloud.com یا در برنامه های Mac ، مسئله انتخاب اطلاعاتی است که می خواهید حذف کنید و فشار دادن کلید حذف روی صفحه کلید ، که باعث سریعتر و راحت تر شدن آن می شود.

آیا ساعت اپل ضربان قلب را کنترل می کند

هنگامی که از «یافتن دستگاه من» با iOS 7 استفاده می کنید ، این ویژگی جدیدی را نیز تنظیم می کند: فعال سازی قفل. Activation Lock ویژگی است که برای پاک کردن حساب iCloud نیاز به تایپ Apple ID و رمز ورود شما دارد. این ویژگی برای جلوگیری از سرقت طراحی شده است. از آنجا که می خواهید حساب iCloud را حذف کنید و یک حساب جدید ایجاد کنید ، باید رمز ورود قدیمی را وارد کنید.

2014-06-15 08.26.58

پس از پاک شدن حساب اصلی iCloud از طریق دستگاه ، با ضربه زدن روی «دریافت یک شناسه رایگان اپل» می توانید یک حساب جدید iCloud ایجاد کنید.

2014-06-15 08.26.51

پس از ایجاد حساب iCloud ، می توانید از آن حساب با iMessage و FaceTime استفاده کنید. در تنظیمات ، روی پیامها ضربه بزنید ، سپس روی ارسال و دریافت ضربه بزنید. اگر Apple ID قدیمی را در لیست مشاهده کردید ، فقط دکمه 'خروج از سیستم' را فشار دهید. از اینجا Apple ID جدید خود را وارد کرده و وارد سیستم شوید. این مراحل را در تنظیمات FaceTime تکرار کنید و کارتان تمام شد!

FTC: ما از پیوندهای وابسته خودکار با درآمد کسب می کنیم. بیشتر.